badromance

Alla inlägg under juni 2011

Av Kamilla - 12 juni 2011 14:09

Heej! <3 Hörde ni åskan i natt! Omg, jag vaknar klockan fyra av åska & blixt! Eftersom mitt fönster var öppet lät de as mycket i rummet. Jag försökte sova men det gick inte till slut gick jag upp och stängde fönstret. När jag skulle lägga mig hörde jag mamma säga ''usch va läskigt'' Jag gick och la mig med mamma & pappa (HAHAHAH) 
Jag tänkte på Marabo, stackars han!  Så jag gick upp och hämtade honom fast han ville inte sova han ville bara springa runt hela tiden. Så jag la honom i buren igen. Usch, det lät så jävla mycket! Sedan somnade jag med mamma. När jag vaknade igen var klockan 10. Alla hade redan stigit upp och jag var den enda som sov... Jag gick upp och åt frukost sedan kollade jag på Vampire Diaries! BÄÄÄÄST♥♥♥


Av Kamilla - 11 juni 2011 21:04

Tjaa! Idag har jag vart i Lövudden och grillat,chillat,fiskat,badat, spelat basket med min familj och massor av kompisar! Eftersom Nadinas syster har tagit studenten så ville dom fira det :) Det jätte trevligt! När vi fiskade jag&minkusin&nadina så fick vi 8 fiskar! En var skiiit stor! HAHAHA, fast vi släppte ut dom sen. Jag var den ända som badade, haha det var as skööönt! När vi spelade basket var jag bäst såklart! Ägde ut baskettjejen Nadina och fotbollstjejen ''min kusse'' :) :) :):):):) :)                                             

Av Kamilla - 9 juni 2011 19:11

Heeej! Idag har jag vart med Maria & Sara, vi va utanför löga och badade! Skit kul, Liam och Lam skulle komma fast Liam skulle klippa sig så han bah ''kmr snart'' fast dom kom inte :P HAHAH, vi drog typ när dom bah ''vi kmr snart''

Omg, vi såg en as snygg kille! Omg C.Ronaldo NR2, enligt meej

HAHA, fan han pissa så jävla mkt inne i buskarna! 
Just nu chattar jag med Sara på fb, ska lägga in bilder senare orkar inte nu :D    

Av Kamilla - 7 juni 2011 13:09

Tja! Idag besökte vi nybygge skolan. Det var as kul. Först så gick vi in i aulan, där satt vi, blivande 6:or Våra rektorer presenterade sig och sedan så så ropa dom upp och dela in oss :) Jag, Maria & Sara lät svetten rinna från våran panna, höll varandra hårt, andades tungt... Rektor: Maria Ani, Kamilla Ismailova, Sara Mirza!!!

Lättnaden tar över! Vi kommer i samma arbetslag! Fast det dåliga är att Emilio är också med i arbetslag 7!!!!!!! Fan, men jag älskar er!  Vi gick till vårat klassrum, där vi skrev lite om oss på papper :) Sedan läste vi det högt inför alla, det vi hade skrivit. Omg, jag och Maria såg värsta snyggingen! Han hade as snygg stil! Hahah, vi är riktiga killtjusaren! Sedan gick vi en rundtur :) Efter skolan gick jag hem t Maria där snacka vi lite och sedan gick jag. När jag kom hem somnade jag på soffan. Jag vaknade utav att Nadina ringde mig, hon frågade om jag ville gå ut och dt ville jag ijnte eftersom jag var nyvaken. Jag åt mat och sedan åkte jag & mamma t erikslund och handla :) Gött! 
Min parfym har kommit D&G! Fhan va soooft!

   

Av Kamilla - 6 juni 2011 21:30

Heeeeeej! Glömde blogga igår! Igår så handla vi, det blev as mycket. Det bäst jag köpte igår: cyklop, luftmadrass, flippflopp:) Sedan åt vi kebab pizza! MUUUMS!                 :) Idag så har jag vart med Julia och Sara hela dagen! Vi har bara haft det bäst! :D Vi cyklade till Lövudden där badade vi och sedan grillade och sedan badade igen :) Vi grillade korv och bröd :) När vi badade kom Liam, Delav, Tommy och Lamkid från ingenstans! Vi lirade lite boll med dom haha, kulkul!         


Det är imorgon det händer! Imorgon ska vi prova på Nybygge. Det ska bli så kul! Vi ska få se våra lärare, klasskamrater, klassrum m.m Jag tror jag ska ha på mig vita shorts och vit kavaj det blir nog bra! HEHEHE, längtar som fan... Det pirrar i hela mig! Ska sova nu! Får ej vakna försent imorgon, ska nog sätta på alramet 06.30 HAHAH, aja shululu! <3


Av Kamilla - 4 juni 2011 22:08

Tjaa! Idag så var jag och min familj i Löga. Det var as varmt ute! Badade skit mycket, snacka om att jag blev brun. Träffade Nadina där också! Hade det bäst! Åt mjukglass... muums! Kom hem klockan 7 typ. Då gick jag ut med Julia, Sara och Nadina. Hahah, vi gjorde en film. Men Nadina var tvungen och gå hem så hon var typ knappast med i filmen. Men filmen blev bra! (NOOOOOOOOOOT)
Ska ladda upp den senare ;)

BYEEEEEEEE :D

               

 

♥ Om mig ♥


Tjatja! Mitt namn är Kamilla och det här är min blogg! Här bloggar jag om min dag och allt och lite till! Lämna en kommentar eller varför inte tre? Hoppas du gillar min blogg!

♥ Kalender ♥

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

♥ Undrar du över något? ♥

16 besvarade frågor

♥ Vad väljer du? ♥

Vilken av dem här skulle du tänka dig att vara utan i en vecka? :)
 TV
 DATA
 MOBIL

☆ M Å N A D E R ☆

♥ Senaste inläggen ♥

♥ Söker du efter något? ♥

♥ Translate ♥


Ovido - Quiz & Flashcards